JANINA KRONLUND


Flamingoveckoslutet.
 
Jag och Emma hittade vår drömflamingo på Classe. Problemet var att den endast fanns i två butiker i hela landet: Iso Omena och Kokkola. Försökte hitta någon själ som skulle till någon av de två butikerna, men vi hittade ingen. Det var bara för mig att köra iväg till det stora äpplet för att shoppa flamingo.
 
Jag kan tala om för er att en flamingo i en kundvagn är en utmärkt icebreaker. Hade ettutre massor att tala om med några kassabiträden och två tjejer i hissen. Fatta, jag hade något att tala om med finska främlingar i en hiss. That's definitely a first.
 
Körde upp till Vasa med flamingon i bagaget och både jag och den upplevde världens helg. Vi guppade på utanför Vaasa Festival och sedan dansade vi oss svettiga på galet varma Oliver's Inn. Viccan dj:ade och ettutre hade hon mig och Emma att köra Can't Hold Us-battle med mic. She knows us too well. Sjöng mig hes. Älskade livet.
 
Sista julihelgen var alltså bäst. Förutom att vi (mina tyskar Anni och Nils var med hela tiden) njöt av trettio grader på fredag och lördag så var livet endast guld i ett nötskal. Sommarn är den bästa helgen om året, och det var sommar denna helg. På söndagen simmade jag säkert en timme längre än alla andra, för man vet aldrig när det är sista gången man simmar för i år och to be honest så har jag inte simmat efter det. Och för att vara ännu mer honest, så är det bättre att simma och dyka i våra (varma) vatten än i saltiga hav.
 
 
Car for scale :D
 
 
Lite otympligt med vatten om fötterna men well.
 
Glad att våra tyskar fick vara med om detta :)
 
 
Whatsappbild som mamma eller pappa tog, därav kvalle deluxe.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress