JANINA KRONLUND


Årsresumé 2018.
 
Nio enligt Instagram: Fina vyer i Lofoten, Brobyggarnas årsfest, snälltjej92, morbrors bröllop, skaffade glasögon, Anniinas bröllop, boating i Ekenäs, semester, Lofoten igen.
 
Gjorde du något 2018 som du aldrig gjort förut? Jag besteg ett berg! Hehe så imponerande var det kanske inte, men jag promenerade och klättrade i alla fall över jobbiga stenblock för att komma till en fin strand i Norge.
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Min kusin och Emma blev mammor ♥
 
Dog någon som stod dig nära? Nej, tack och lov.
 
 
Nio ställen jag besökt: Amsterdam för möhippa, Krakow för att hälsa på Eve, Stockholm för att hänga med Emma & Annika, Ingå med Tobias, Villmanstrand på Anniinas bröllop, Gustavs på midsommar, Lofotenroadtrip, semester på Rhodos och wekeend Tallinn.
 
En mobilanteckning: Mac Ruby Woo
 
Är det något du saknar år 2018 som du vill ha år 2019? Att få leva samboliv igen :)
 
Vilket datum från år 2018 kommer du alltid att minnas? Norgeresan för vi åkte precis efter min födelsedag.
 
Vad var din största framgång 2018? Att jag gjorde några beslut som skulle röra om i grytan lite. Sade upp lägenheten och sade upp mitt arbete.
 
Största misstaget? Mera vill ha mer, jag måste börja en liten förvandling mot en mer minimalistisk stil.
 
Bästa köpet? Har gjort många bra köp :D Flygbiljetter, vardagsrumsbord, köksstolar t.ex.
 
 
Nio saker jag ätit: kräftor och paj, pizza, musslor, glass, räkor, sushi, världens godaste frulle i Krakow, pasta och ännu mer skaldjur ❤ namnam
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Fina ord från fina människor. När jag fick veta att jag fått det jobbet som jag ville ha. När jag fick bekräftat att vi fick ett par festivalbiljetter vi köade för i timmar.
 
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2018? Auf wiedersehen (Hov1), Boom (Tiesto), Solo (Clean Bandit) och High on life (Martin Garrix).
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare 2018 än jag var 2017, och nu blickar jag framåt mot ett ännu gladare 2019!
 
Vad önskar du att du gjort mer? Läst böcker, skrivit, skapat, målat, sprungit. Det här har redan stått här två gånger men det får stå här igen.
 
Vad önskar du att du gjort mindre? Skjutit upp på saker och ting.
 
Blev du kär i år? Jag fortsatte vara kär :)
 
 
Nio ställen jag mått bra på: Hela sommaren i värmen både hemma och utomlands, under vår roadtrip, med vänner, på villan, under kampanjmöten, i en park, bland gosiga hundar, med golfänkor och i din famn.
 
Favoritserie? 2018 går till historien som året då jag kollade mest serier! Har sett bl.a. Advokaten, Friheden, You, Svartsjön, Det som göms i snö och flera avsnitt Riverdale. Kikar på Viaplay och Netflix.
 
Bästa boken du läste i år? Häxan av Camilla Läckberg.
 
Något du önskade dig och fick? Önskade mig ett bord, en halsduk, ett nytt jobb - fick allt!
 
Något du önskade dig och inte fick? Nepp
 
 
Nio saker jag firat: Lillis möhippa, Brobyggarnas årsfest, Anis möhippa, Lillis bröllop, Greencard med kusinerna, morbrors bröllop, jul, inflyttningsfest och nyår.
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2018? Min sista dag på jobbet innan sommarsemestern! Efter jobbet så åt jag & familjen dinner på Stefans Steakhouse och beställde in typ allt. På kvällen packade jag inför Norge, dit vi åkte dagen efter.
 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det här året krävdes, liksom lite som ett mellanår för att fundera och komma underfund med livets nästa steg. Så året var riktigt bra som det var.
 
 
Nio saker jag gjort: Ordnat bloggjulfest, gått på sommarstand-up, grillat korv, stått på ett solrosfält, varit på villan, simmat i saltiga hav, läst på finska i kyrkan, bestigit berg (haha) och bott på mitt drömhotell.
 
Vad fick dig att må bra? Inte mycket som kan toppa den fina sommaren.
 
Vem saknade du? Emma & min favoritfamilj i Sverige ❤
 
De bästa nya människorna du träffade? Sari Somppi!
 
Mest stolt över? Att jag vågade bryta mig loss från mina vanliga mönster och välja att jag ska göra någonting annat.
 
Högsta önskan just nu? Att det ska bli måndag så jag får börja mitt nya jobb!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress