JANINA KRONLUND


Hangö.
 
Semester-Emma återvände till Finland från Spanien och blev kvar här i södern några dagar. Själv har jag ingen "ordentlig fyra veckors semester" i år, eftersom jag bytt jobb vid årsskiftet. Sämst att man blir av med sina semesterdagar i samma veva. Borde finnas ett semesterbankssystem istället :) Om någon politiker läser detta så lägger jag det på min wishlist.
 
En kväll åkte jag & Emma ut till Hangö. Så himla mysig, liten stad. Som lever till tusen under årets tre sommarmånader. Vi åt på en pastarestaurang och funderade på faktumet att de inte hade några skedar. Skulle man någonsin ha trott att man skulle sakna en sked att rulla sin pasta i? Det beskriver livet ganska bra just nu. Att det största problemet är avsaknaden av en sked att rulla pastan i.
 
Ida

Skeden ska väl bara serveras till barn som inte kan äta pasta med bara gaffel? Har en italienare sagt åt mig :D vuxna förväntas klara av att äta pastan utan sked som hjälpmedel.

Kanske olika i olika regioner dock.

Svar: HAHAHAH VA!!! 😂😂😂 Makes sense egentligen, isåf ha jag levt i en lögn. Sedan högstadie ha ja trott att de hör till om man äter pasta "på ett finare sätt" hahaha 😂
JANINA KRONLUND

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress