JANINA KRONLUND


Jag älskar lördagar.
Lördag är lätt min favoritdag på hela veckan. För det första får man oftast sova så länge man har lust, och lördagskvällarna brukar alltid vara de som bjuder på mest liv. Jag orkar vara vaken längre hehe :D Speciellt nu när jag inte jobbar några nätter längre, och livsrytmen är mer "normal", så är det t.ex. svintungt att vara vaken längre än till tolv på en fredagskväll. Eller så är det kanske åldern som tar ut sin rätt, haha.
 
I lördags var jag & Tobias på chill & bubbel hos Henkka & Teeti, och när det blev dags att grilla gudomliga hotdogs så kom också Kalle, Malin & Joakim. Skoj! Var tydligen för hungrig för att ens hinna fota en endaste bild.
 
 
På kvällen åkte jag och Sara till Zara i Ekenäs (hehe skriver med z så att jag kan urskilja dem i text) på lite vin och sedan traskade vi genom regnet till Höijers. Hade en ytterst trevlig kväll med dessa fina ladies!
 
Efter matkoman gick vi till Albatross, där SamZimon hade grym show. Dansade med Viccan och Lellu resten av kvällen. När jag och Sara åkte hem vid halv ett kände jag mig glad och lycklig.
 
 
Plus att jag fick äta räkor till middag! Vad är nu bättre än det?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress